Rólunk

 

Ha egyetlen mondattal kellene bemutatkoznunk akkor csupa ellentétet olvasnál rólunk, hiszen egyszerre vagyunk fiatalok, és van több tízéves tapasztalatunk. Egyszerre vagyunk maximalisták, és adunk neked minden fát a lehető legjobb áron és minőségben. Egyszerre találkozhatsz velünk a Favilág Fatelepen, miközben egészen Skandináviáig megyünk a legjobb minőségű anyagért neked. Mindez, egyszerre így igaz.

A Favilág fatelep a Ludányi fatelep leányvállalata. Több ezer négyzetméteres fatelepünkön lambéria, hajópadló, gyalult deszka, gipszkarton, zsindely, és OSB lapok hatalmas választékával, nagy raktárkészlettel várunk, sőt, ha viszonteladónk szeretnél lenni, extra kedvezményekkel is segítjük az értékesítésedet. Különösen büszkék vagyunk a skandináviai lambériáinkra, és a rétegragasztott gerendáinkra.

De talán, ami a legfontosabb az az, hogy imádjuk a fát, és a szakértői vagyunk: éppen ezért nem az a célunk, hogy eladjunk neked, hanem az, hogy AZT adjuk el neked, amire a legnagyobb szükséged van.

Ha szeretnéd, már ebben a pillanatban segítünk: kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot itt, vagy nézz szét a termékeink, és az áraink között, ide kattintva.